Alle bunde og mousse/creme er hjemmelavet fra bunden. Lagkagerne består af tre bunde med to lag fyld og er ca. 12 cm høje. Ønsker du en højere kage på ca. 16 cm, skal du vælge fire bunde og tre lag fyld. Du kan både blande bunde og cremer for at ”komponere” den perfekte kage efter din helt egen smag.


MENU BUNDE

  1. Traditionel vanilje lagkagebund 55kr pr pers., luftig og let bund, tilført frisk appelsinsaft
  2. Smørbagt bund 59kr pr pers., saftig og fast bund
  3. Chokoladebund 55 kr pr pers., svampet og velsmagende chokoladebund
  4. Black Magic 55kr pr pers., svampet, sort chokoladebund. Meget dekorativ sort bund

Tilsæt en ekstra bund for at variere smagsoplevelsen

  1. Nøddebund +3kr pr pers., saftig smørbagt bund med ristede hasselnødder og pekannødder
  2. Mazarinbund +5kr pr pers., saftig bund med dansk rå marcipan fra Odense Marcipan A/S
  3. Christianshavnersbund +5kr pr pers., velsmagende sprød bund fyldt med ristede hasselnødder, mandler, Digestive kiks og mørke chokoladestykker
  4. Brownie bund med eller uden nødder +3kr
  5. To forskellige bunde fx. to chokoladebunde og en vaniljebund +3kr pr pers.

Glutenfrie kager +5kr pr pers.


Laktosefrie kager +10kr pr pers.

Fondant overtræk +10kr pr pers.


Marcipan overtræk +15 kr pr pers

Chokoladeganache overtræk + 10 kr pr pers.


Vil du tilsætte lidt ekstra til din kage?

  1. Friske bær +2kr pr pers.
  2. Lemon, citron eller passionsfrugt curd +3kr pr pers.
  3. Nødder, chokoladestykker eller karamel fudge +2kr pr pers.
  4. Gele/Kompot +3kr pr pers.


MENU MOUSSE/CREME

  1. Hindbærmousse
  2. Skovbærmousse
  3. Solbærmousse
  4. Passionsfrugtmousse- (anbefales med friske hindbær +2kr)
  5. Limemousse
  6. Mangomousse (anbefales med passionsfrugt curd +3kr)
  7. Jordbærmousse ( i sæsonen anbefales med friske jordbær stk. +2kr )
  8. Jordbær/Rabarber
  9. Bananmousse
  10. Hyldeblomstmousse
  11. Kirsebærmousse
  12. Astimousse (med alkohol)
  13. Baileymousse (med alkohol)
  14. Lakridsmousse +3kr pr pers.
  15. Saltkaramelmousse (kan tilsættes karamel fudge +3kr)
  16. Kaffemousse
  17. Chokolademousse af belgisk chokolade Callebut, hvid, lys eller mørk chokolade
  18. Chokolademousse af belgisk Callebaut med smag lime, appelsin, jordbær, karamel eller cappucino +2kr pr person
  19. Chokoladecreme som fx Toblerone, Daim, Marabou, Skildpadde +5kr pr pers
  20. Vaniljecreme
  21. Oreocreme
  22. Ferrero Rocher creme +2kr pr pers
  23. Straciatella creme +2kr pr pers

DESSERTER

  1. Portionsanrettede lagkage 45kr stk. (minimum 4 stk. pr bestilling)
  2. Portionsanrettede cheesecake 40kr stk. (minimum 4 stk. pr bestilling)
  3. Cupcakes med topping fra 30kr stk.
  4. TALKAGE fra 400 KR for str. A4 TAL & 600 KR for str. A3 TAL

KAGE-TAPAS
Byg selv din tapas. Typisk regner man 3-4 stk. pr pers

MINIMUM bestilling 5 stk af en slags

mini desserter/tapas til 15kr stk.

  1. Mini Lagkage
  2. Mini cheesecake
  3. Mini citron tærte med marengs
  4. Mini tiramisu
  5. Mini Panna Cotta
  6. Cakepops
  7. Mini cupcakes
  8. Mini flødeboller
  9. Mini træstamme
  10. Mini hindbærsnitte
  11. Mini Brownie med creme

mini desserter/tapas 20kr stk

  1. Mini christianshavnerbund med skovbærmousse
  2. Mini moussekage-jordbær confit med lime chokolademousse
  3. Mini moussekage-hindbær confit med lys chokolademousse
  4. Mini moussekage- citron curd med jordbær chokolade
  5. Mini moussekage- passionsftugt curd med appelsin chokolade
  6. Mini moussekage- skovbær konfit med hvid chokoladecreme-hjerteform

mini desserter/tapas 25kr stk

  1. Mini moussekage- citron curd med lime chokolade-citron form
  2. Mini moussekage -jordbær confit med jordær chokolade-jordbær form
  3. Mini moussekage- blåber konfit med hvid chokolade-blåber form
  4. Mini moussekage- karameliserede æble i brandy med kanel chokolade- æble form
  5. Mini moussekage- solbær konfit med cappucino chokolade- terning form
  6. Mini moussekage- karamelisered pære i calvados med karamel chokolade-pære form