Alle bunde og mousse/creme er hjemmelavet fra bunden. Lagkagerne består af tre bunde med to lag fyld og er ca. 12 cm høje. Ønsker du en højere kage på ca. 16 cm, skal du vælge fire bunde og tre lag fyld. Du kan både blande bunde og cremer for at ”komponere” den perfekte kage efter din helt egen smag.
MENU BUNDE
- Traditionel vanilje lagkagebund 55kr pr pers., luftig og let bund, tilført frisk appelsinsaft
- Smørbagt bund 59kr pr pers., saftig og fast bund
- Chokoladebund 55 kr pr pers., svampet og velsmagende chokoladebund
- Black Magic 55kr pr pers., svampet, sort chokoladebund. Meget dekorativ sort bund
Tilsæt en ekstra bund for at variere smagsoplevelsen
- Nøddebund +3kr pr pers., saftig smørbagt bund med ristede hasselnødder og pekannødder
- Mazarinbund +5kr pr pers., saftig bund med dansk rå marcipan fra Odense Marcipan A/S
- Christianshavnersbund +5kr pr pers., velsmagende sprød bund fyldt med ristede hasselnødder, mandler, Digestive kiks og mørke chokoladestykker
- Honningbund med karamelliserede valnødder +3kr pr pers. sprød bund, anbefales til dem der vil gerne have knas i kagen
- To forskellige bunde fx. to chokoladebunde og en vaniljebund +3kr pr pers.
Glutenfrie kager +5kr pr pers.
Laktosefrie kager +10kr pr pers.
Fondant overtræk +5kr pr pers.
Marcipan overtræk +10 kr pr pers
Chokoladeganache overtræk + 5 kr pr pers.
Vil du tilsætte lidt ekstra til din kage?
- Friske bær +2kr pr pers.
- Lemon, citron eller passionsfrugt curd +3kr pr pers.
- Nødder, chokoladestykker eller karamel fudge +2kr pr pers.
- Gele/Kompot +3kr pr pers.
MENU MOUSSE/CREME
- Hindbærmousse
- Skovbærmousse
- Solbærmousse
- Passionsfrugtmousse- (anbefales med friske hindbær +2kr)
- Limemousse
- Mangomousse (anbefales med mango stk. +2kr eller passionsfrugt curd +3kr)
- Jordbærmousse ( i sæsonen anbefales med friske jordbær stk. +2kr )
- Jordbær/Rabarber
- Bananmousse
- Hyldeblomstmousse
- Kirsebærmousse
- Astimousse (med alkohol)
- Baileymousse (med alkohol)
- Lakridsmousse +3kr pr pers.
- Saltkaramelmousse (kan tilsættes karamel fudge +3kr)
- Kaffemousse
- Chokolademousse af belgisk chokolade Callebut, hvid, lys eller mørk chokolade
- Chokolademousse af belgisk Callebaut med smag lime, appelsin, jordbær, karamel eller cappucino
- Chokoladecreme som fx Toblerone, Daim, Marabou, Skildpadde +5kr pr pers
- Vaniljecreme
- Oreocreme
- Ferrero Rocher creme +2kr pr pers
- Straciatella creme +2kr pr pers
DESSERTER
- Portionsanrettede lagkage 45kr stk. (minimum 4 stk. pr bestilling)
- Portionsanrettede cheesecake 40kr stk. (minimum 4 stk. pr bestilling)
- Cupcakes med topping fra 30kr stk.
- TALKAGE fra 400 KR for str. A4 TAL & 600 KR for str. A3 TAL
KAGE-TAPAS
Byg selv din tapas. Typisk regner man 3-4 stk. pr pers
MINIMUM bestilling 10 stk
Hver mini dessert koster 15kr stk.
- Mini Lagkage
- Mini cheesecake
- Mini citron tærte
- Mini passionsfrugt tærte
- Mini tiramisu
- Mini Panna Cotta
- Cakepops
- Mini cupcakes
- Macarons
- Mini flødeboller
- Mini træstamme